Bozburun Selimiye Turu
2 GECE 3 GÜN 2 Gece DEFNE LORİNA BUTİK OTEL7.999,00 ₺
2 Gece DEFNE LORİNA BUTİK OTEL
Otobüs ile
Selimiye- Bozburun- Akvaryum Koyu- Üç Taşlar- Ada Boğazı- Bayır Köyü
06:15’da Mavişehir Mavibahçe önü, 06:20 Bostanlı İskele, 06:30 Karşıyaka Acenta önü, 06:35’de Girne Yunuslar Mavi Kule Önü, 06:40 Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 06:45 Girne Mc Donald’s karşısı, 07:00 Bornova E.Ü.H Önü,07:10 Alsancak Lozan Fuar Kapısı Önü,07:20 Üçyol Pizza Pizza, 07:25 Susuz Dede, 07:35 Üçkuyular Meydan Pamukkale yazıhaneler önü
2 GECE 3 GÜN
Tur Fiyatları
Tarih | İki Kişilik Odada Kişi Başı | Çocuk |
19.08.2025 - 21.08.2025 | 8.999,00 ₺ | - |
22.08.2025 - 24.08.2025 | 8.999,00 ₺ | - |
29.08.2025 - 31.08.2025 | 8.999,00 ₺ | - |
12.09.2025 - 14.09.2025 | 7.999,00 ₺ | - |
19.09.2025 - 21.09.2025 | 7.999,00 ₺ | - |
26.09.2025 - 28.09.2025 | 7.999,00 ₺ | - |
03.10.2025 - 05.10.2025 | 7.999,00 ₺ | - |
10.10.2025 - 12.10.2025 | 7.999,00 ₺ | - |
Gökova-Selimiye-Kızkumu-Bayır Köyü- Bozburun Tekne Turu
Akvaryum Koyu- Üç Taşlar- Ada Boğazı
Bozburun Defne Lorina Butik Otel Konaklama
‘’Orada bir köy var uzakta ‘’
Tepelerin arasında sıkışmış, turkuaz koylarla çevrelenmiş, her yanı huzur ve sadelikle bezenmiş bir Ege köyü…
Buraya adım attığınız an, şehirden, dumandan, betondan, trafikten ve gürültüden ne kadar uzaklaştığınızı fark edeceksiniz.
Ve sonra şu cümle dökülecek dudaklarınızdan:
“Neden daha önce buraya gelmedik ki?”
2 Gece 3 Gün
-
1. Gün
İZMİR – SELİMİYE – BOZBURUN
Sabah saat 06:15’da Mavişehir Mavibahçe önü, 06:20 Bostanlı İskele,06:30 Karşıyaka Acenta önü, 06:35’de Girne Yunuslar Mavi Kule Önü, 06:40 Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 06:45 Girne Mc Donald’s karşısı, 07:00 Bornova E.Ü.H Önü,07:10 Alsancak Lozan Fuar Kapısı Önü,07:20 Üçyol Pizza Pizza, 07:25 Susuz Dede,07:35 Üçkuyular Meydan Pamukkale yazıhaneler önünden konuklarımızı aldıktan sonra turumuza başlıyoruz. Aydın - Çine Baraj Gölü üzerinden ilerleyerek, Sakar Geçidi’nden Gökova Körfezi'ni panoramik olarak izliyoruz. Gökova boyunca sığla ve okaliptüs ağaçları arasında doğa ile iç içe keyifli bir yolculuk yaparak, Marmaris – Datça yolu üzerindeki Hisarönü sapağından ayrılarak Selimiye’ye ulaşıyoruz. Selimiye’nin sahilinde ve otantik sokaklarında serbest zaman veriyoruz. Öğle yemeğimizi serbest olarak alıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz meşhur Losta Tatlısını tadabilir. Serbest zamanın ardından, büyüleyici Selimiye’yi geride bırakıyor ve doğayla iç içe, denize sıfır konumda yer alan Bozburun’daki otelimize doğru yola çıkıyoruz. Kısa bir yolculuğun ardından otelimize varıyoruz. Otele yerleşmenin ardından misafirlerimiz, otelin hemen önünde yer alan özel plajda Akdeniz’in berrak sularının tadını çıkarabilir, şezlonglarda dinlenebilir veya sahil yürüyüşüne çıkabilir. Günün yorgunluğunu atmamızın ardından, otel restoranında akşam yemeğimiz (set menü) olarak servis edilecektir. Yemek sonrası deniz kenarında serin bir akşam yürüyüşü yapabilir, otelin bahçesinde kahve ve sohbetin tadını çıkarabilirsiniz.
Konaklama: Defne Lorina Hotel – Bozburun
-
2. Gün
BOZBURUN – TEKNE TURU – BOZBURUN
Sabah otelde alınan kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimizle birlikte otelin önünden hareketle Bozburun – Söğüt güzergâhında, unutulmaz bir öğle yemekli tekne turuna çıkıyoruz. (Ekstra) Tur boyunca koylarda yüzme molaları verilecektir: Akvaryum Koyu: Cam gibi sular, Ada Boğazı: Doğal güzelliğiyle etkileyici, Üçtaşlar Koyu Tur sırasında Simi Adası (dünyanın en romantik adası) karşıdan izlenmektedir. Tekne turumuzun ardından otelimize geri dönüyoruz. Tekne turuna katılmak istemeyen misafirler, otelin önündeki plajda günlerini deniz keyfiyle geçirebilirler. Akşam yemeği otelimizde set menü olarak sunulacaktır.
Konaklama Oteli:Defne Lorina Hotel
-
3. Gün
BOZBURUN – BAYIR KÖYÜ – KIZKUMU – İZMİR
Sabah otelde alınan kahvaltının ardından, dileyen misafirler otelin önündeki plajda kısa bir yüzme molası yapabilir. Rehberimizin beliryeceği saatte otelimizden ayrılarak, sağlık tanrısına adanmış Bayır Köyü’ne hareket ediyoruz. Burada 1880 yıllık çınar ağacının gölgesinde çay/kahve molası ve geleneksel olarak çınar ağacı etrafında dönebilirsiniz. Ardından rotamızı efsanevi Kızkumu Plajı’na çeviriyoruz. Suyun ortasında, sanki denizin ikiye ayrıldığı bir iz gibi uzanan yaklaşık 200 metrelik sığ bir kum yolu, sizi adeta suyun üzerinde yürütür. Rivayete göre bir kralın kızı, sevdiğine ulaşmak için geceleri bu körfezde bir yol oluşturmaya çalışır. Elindeki kumaşı suya serip yürümeye çalışırken, ay ışığı ile fark edilir ve oklarla vurulur. İşte bu yüzden denizin ortasında kalan kum yolu, “Kızkumu” adını alır. Rehberimizin anlatımı eşliğinde bölgenin hikâyesini dinleyip, serbest zaman geçiriyoruz. Serbest zaman sonrası dönüş yoluna geçiyoruz. Çine’de vereceğimizin molanın ardından İzmir’e dönüş. Bir sonraki Moya Tur organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz.
Tur Hareket Detayları
06:15’da Mavişehir Mavibahçe önü, 06:20 Bostanlı İskele, 06:30 Karşıyaka Acenta önü, 06:35’de Girne Yunuslar Mavi Kule Önü, 06:40 Girne Mevlana Camii otobüs durağı önü, 06:45 Girne Mc Donald’s karşısı, 07:00 Bornova E.Ü.H Önü,07:10 Alsancak Lozan Fuar Kapısı Önü,07:20 Üçyol Pizza Pizza, 07:25 Susuz Dede, 07:35 Üçkuyular Meydan Pamukkale yazıhaneler önü
19, 22, 29 Ağustos • 12, 19, 26 Eylül • 03, 10 Ekim
Fiyata Dahil Olan Hizmetler
- Otobüs ile Ulaşım
- Hotelde 2 Gece Konaklama
- Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı (2) Akşam Yemeği (2)
- Programda Belirtilen Tüm Turlar ve Geziler
- Moya Tur Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti
- Zorunlu Seyahat Sigortası (Mesleki sorumluluk sigortasıdır)
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
- İlk Gün Yolda Alacağımız Sabah Kahvaltısı
- Tüm Öğle Yemekleri,Tüm İçecekler
- Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
- Otelde Yer Alan Mini Bar ve Ekstra Harcamalar
- Bozburun Tekne Turu
- Seyahat Güvence Paketi Detaylı Bilgi ?
Ekstralar
Ek Bilgiler
1-Rehberimiz Programını Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir
2- Triple Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. LÜTFEN ÜÇÜNCÜ YATAK KARARINI SATIŞ ANINDA VERİNİZ.AKSİ TAKDİRDE OTELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR.
3-İki Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 0-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır. 0-7 Yaş Çocuklar Ek Hizmet Bedeli Ödemez.
4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar. Son yolcu sayısına göre araç değişikliği yapılabilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.
5-Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz.Bu Durumda MOYATUR ’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir. Bu Durumda Misafirin Turu Satın Aldığı Tarih Değil, Turun Hareket Ettiği Tarih Dikkate Alınır. Tura Gidilen Dönemdeki Ekstra Tur Fiyatı Geçerli Olur. Misafir Bunu Kabul Ederek Turu Satın Almıştır.
6-Tur Programında Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur.
7-Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.
8-Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan MOYATUR’UN Sorumluluğu Yoktur.
9 -Uçaklı Turlarda MOYATUR Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.
10-Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Misafir pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması zorunludur. Kişilerin gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Geçerlilik tarihi geçmiş olan Pasaportlardan kaynaklı turun gerçekleşmemesi durumlarında Sorumluluk Misafirlerimize aittir.
11-Moya Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Moya Tur`un hiçbir sorumluluğu yoktur. Moya Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Moya Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.
12-Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Moya Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
13-18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
14-Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
15-Sınır kapı geçişlerinde alınması zorunlu olan Çıkış harç pulu Tur öncesinde ilgili bankalardan alınabileceği gibi Sınır Kapılarında rahatlıkla temin edilebilir.
16-Sınır kapılarında oluşacak olan yoğunluklardan dolayı yaşanabilecek zaman kayıplarından Moya Tur sorumlu değildir.
17-Seyahat edeceğiniz ülkedeki para birimine göre lütfen beraberinizde bu Ülkelere ait paralar bulundurunuz.
18-Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı MOYATUR’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda MOYATUR İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 30 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir. En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.
19-Yolculuğunuz sırasında emniyet kemeri takmak zorunlu olup, bu kurala uymamak, sigorta teminatını geçersiz kılmaktadır. EMNİYET KEMERİ takmayan yolcuların doğabilecek kazalarda sorumluluk kendilerine ait olup, Sigorta kapsamı dışında kalacaktır.
*Batum’a TC kimlik numarası yazan TC Nüfus Cüzdanı ile girilebilir Ehliyet vb. kimlikler ile giriş yapılamamaktadır. TC vatandaşı olmayan misafirlerimiz Pasaport ile giriş yapabilirler. Ailesi ile olmayan ve Batum’a geçmek isteyen 18 yaş altı misafirlerimiz için Noterden onaylı Muvafakatname gerekmektedir. SEYAHATE ÇIKARKEN LÜTFEN NÜFUS CÜZDANINIZI YANINIZA ALMAYI UNUTMAYIN.
*Yeni kimlikler için başvurmuş olup hala eski kimliğini kullanan misafirlerimiz Gürcistan girişinde problem yaşamaktadır.
*Kimliklerdeki deformasyona bağlı Gürcistan sınır geçişinde yaşanacak problemlerden MOYA TUR sorumlu değildir. Gürcistan Bebekler, Çocuklar dâhil kimliklerde Fotoğraf talep etmektedir. ( Fotoğraf olması zorunludur.)
*Batum sınır geçişinde dönemsel yoğunluklardan dolayı geçiş işlemlerinde gecikme yaşanabilir, bu konuda rehberiniz gereken uyarılarda bulunacaktır.
*Gürcistan’ın getirdiği yasada, ülke girişlerinde hiçbir ilacı kabul etmiyor. Önemli rahatsızlığı olan ve mutlaka yanında ilaçlarını bulundurması gerekenler ilaç kullandıklarını doktor raporu ile kanıtlamak zorundadırlar. Raporsuz İlaç bulunduran kişilere hemen yasal işlem yapılmaktadır.
*Otellerden hareket saatlerini rehber belirleyecektir ve iklim koşullarına göre programda değişiklik yapılabilir. Gezimize; spor ayakkabısı, yaylarda konaklamalarda kalın mont, fotoğraf makinesi ve bol film, Şemsiye, güneş gözlüğü getirmenizi öneririz.
*Gürcistan’dan Türkiye’ye giriş yaparken eşya getirebilmesi için en az 3 gün konaklamak zorunludur.
İptal Şartları
1-ÖDEMELER
A-Kayıt anında rezervasyon bedelinin en az %35'i,kalan bakiyenin gezinin başlamasından en geç 15 gün önce ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içinde belirtilen ödemelerin gerçekleştirilmemesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilerek, bedelin %35'i cayma tazminatı olarak tüketiciye fatura edilir.
B-Erken Rezervasyon indirimli hizmet satın alan tüketici, hizmet bedelinin tamamını erken rezervasyon son kayıt tarihine kadar ödemekle yükümlüdür.
C-Özel ürün ve hizmetlerde bakiyenin,hizmetin başlamasından en geç 60 gün önce ödenmesi gerekmektedir.Cayma tazminatı I/Ana maddesi ile aynıdır.
2-İPTAL
1- Acente,gerekli tüm özeni göstermiş olmasına rağmen gezinin başlamasına veya devamına engel teşkil eden gerekli yolcu sayısı kadar kesin kaydın oluşmaması ve/veya olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis,savaş, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar ve tüm mücbir sebeplerden dolayı geziyi iptal veya tehir edebilir. Bu durumda tüketicinin tazminat hakkı yoktur.
4. 2- A-Tüketici, hizmetin başlamasına 30 gün kalaya kadar iptal talep ettiğinde ödediği bedelin tamamı kendisine iade edilir.
B-Tüketici, hizmetin başlamasından 29-10 gün evvel sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %50'sini, 10 günden az bir süre kala ise tamamını acenteye ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Tüketicinin tarafından yapılan tarih değişiklikleri iptal hükmündedir.
C-İndirimli hizmetin iptal/devri halinde tüketici, hizmet başlangıcından tam 20 gün öncesine kadar hizmet bedelinin %50'sini, 7 günden sonra ise hizmet bedelinin tamamını Acente'ye ödemeyi kabul ve taahhüt eder.
D-Tüketicinin,kendisi veya 1. derece akrabalarının 10 günlük mutat iştigaline engel olan rahatsızlıkları veya ölümlerini tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak resmi kurul raporu ile hizmetin başlamasından önce yazılı ibrazı, iptal/devir maddelerinin istisnasıdır. Tüketici, hizmetin başlamasına tam 7 gün öncesine kadar acenteyi yazılı bildirim şartı ile turu istediği kişiye devredilebilir. Devralan, bakiye ve devir sebebiyle doğan tüm masraflardan devreden ile beraber sorumludur. Tüketicinin başlanıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda; acente tüketici adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu gibi iptallerde tüketiciye herhangi bir ücret iadesi yapılamaz. Acente gerekli gördüğü durumlarda tüketiciye bildirmek kaydı ile, ilan ettiği veya kayıt aldığı turları gezinin başlamasından evvel kısmen veya tamamen iptal edebilir. Aynı süre içinde, gezi kapsamındaki otel isimlerini, ulaşım araçları ile bunların hareket yerlerinin,programda belirtilmiş ve gezilecek yer olarak gösterilmiş yerlerin ziyaret aralarını değiştirebilir. Tüketici bu değişiklik ve iptalleri kabul etmediğinde, rezervasyonu iptal, ödediği bedeli iade alma hakkına sahiptir.
4.3-GENEL HÜKÜMLER
1-Bagaj ve içeriği ile ilgili her türlü sorumluluk sahibine aittir. Tüketici seyahat edeceği aracı ve konaklayacağı tesisin tabi olduğu yasa ve teemmüllere uymakla mükelleftir.
2-Sağlayıcının ağır kusurundan kaynaklanan bagaj kaybı veya hasarı durumlarında; tüketicinin sağlayıcıya kayıp veya hasar TUTANAĞI düzenlettirmesi halinde, bagajın içinde bulunan eşyaların maddi ve manevi değeri ile sair vasıf ve özellikleri gözetilmeksizin, gezinin toplam bedeli içinde ulaşıma isabet eden kısmının 1/2'si, kaybolan eşya ve valizin maddi ve manevi tazminatı olarak, Acenta tarafından eşya sahibi tüketiciye ödenir. Acenta, kendisine yazılı olarak kıymetleri ile birlikte deklare edilerek alınmış eşyanın her türlü kaybından, hasarından ve çalınmasından, en çok gezinin ulaşım bedeli kadar sorumludur.
3-Satın alınan hizmete ViZE iŞLEMLERi ve HiZMETLERi dahil değildir. Moya Tur Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Vize çıkmaması durumunda ücret iadesi yapılmaz.Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak Moya Tur`un hiç bir sorumluluğu yoktur. Moya Tur sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında Moya Tur’un herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.
4.4-Acente,hizmetin başlamasından sonra meydana gelen mücbir hal,tüketicinin sorumlu olduğu hal ve 3.kişilerin şahsi sorumluluklarından kaynaklanan haller dışındaki sebeplerden sorumludur. Acente sorumluluğu dahilindeki hallerde, tüketici aleyhine olan değişiklikleri TÜRSAB Kütahya Çizelgesi hükümleri uyarınca tüketiciye bedel veya hizmet iadesi şeklinde tazmin edebileceği gibi, aynı zamanda, fiyata dahil olmayan ve gezi esnasında tüketiciye verilen ek ve / veya alternatif düzenlemeler ile de telafi yoluna gidebilir. Ek veya ikame hizmetleri tüketici tarafından alınıp kullanılması,bedel iadesi ve tazminat hakkını ortadan kaldırır.
4.5-Tüketici,rehber,tesis,acente ve ulaşım aracı yetkililerinin satın alınan hizmetle bildirdiği kurallara uyacağını;3.kişilerin can, mal ve huzuruna saygı duyacağını aksi takdirde hizmeti haklı nedenle alamayacağını ve iade hakkının bulunmadığını kabul eder.
4.6-Tüketici, ifa edilen hizmetin kusurlu olduğundan bahisle terk etmesi halinde, turu terk ettiği Acente Yetkilisine ve konakladığı otele sebepleri ile birlikte yazılı olarak bildirmek zorundadır.Aksi halde tüketici turu terk etmiş sayılmaz ve hizmeti alıp kullanmış addolunur.
4.7-Tüketicinin şikayetçi olduğu hususları hizmetin ifası sırasında yazılı olarak Acente'ye bildirmesi iyi niyetli tüketicinin iş birliği yapma ve özenli davranma borcudur.
4.8-Sözleşmede imzası bulunmayan ancak sözleşmeye konu hizmete katılan tüketici(ler) de kendi adlarına kayıt yaptırmakla görevlendirdikleri tüketici(ler)nin bu sözleşmeyi okuyup imzalaması ile, sözleşme hükümlerini kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. Acente'nin sözleşmede imzası bulunan tüketici(ler)ye ödemiş olduğu fazla miktar ya da hizmet bedelinin tahsili için rücu hakkı saklıdır.
4.9-1618 SY. Yasanın 12. maddesi uyarınca;paket tur hizmeti satın aldığı taktirde paket turun eksik yada hiç verilmemesi halleri sigorta ile teminat altına alınmıştır. Teminat kapsamı paket tur bedeli kadardır.
4.10-Tüketici, sözleşme konusu hizmetin kendisine veya gösterdiği kişiye ifası için iş bu sözleşmenin geçerlilik kazanmasından itibaren (7) gün içinde acenteye yazılı bildirimle başvuru yaparak ve tur kayıt formu asıllarını acenteye ulaştırarak cayma hakkına sahiptir. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 10 gün içinde hizmet bedeli tüketiciye iade edilir.Fatura aslı gönderilmez ise, KDV ve sair yasal yükümlülükler iade edilmez.
4.11-Acentenin sözleşmeye kısmen ya da tamamen uymaması hallerinde ödenecek tazminatın hesaplanmasından TÜRSAB KÜTAHYA ÇİZELGESİ maddeleri uygulanır.
4.12-Tüketici sözleşme konusu ürünün hizmetin nitelikleri , satış fiyatı ve ödeme şekli ile ifaya ilişkin tüm ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.
Vize Bilgileri
Yorumlar
Benzer Turlar
Karadeniz Özel Yaylalar & Batum Turu
Kişi Başı 17.999,00 ₺
Ankara ve Eskişehir Turu
Kişi Başı 4.999,00 ₺
Bozcaada & Gökçeada Turu
Kişi Başı 4.999,00 ₺
Batum Konaklamalı Keyif Karadeniz Turu
Kişi Başı 17.999,00 ₺
Efes Meryemana Şirince Gece Turu
Kişi Başı 1.199,00 ₺
Fethiye - Kaş - Kalkan Likya Turu
Kişi Başı 8.299,00 ₺
Gece Işıklarında Efes Antik Kenti ve Şirince Turu (GÜNÜBİRLİK)
Kişi Başı 1.199,00 ₺
Eskişehir & Odunpazarı Turu (Günübirlik)
Kişi Başı 1.749,00 ₺
Isparta Salda Gölü Sagalassos Turu
Kişi Başı 4.999,00 ₺
Batum Konaklamalı Keyif Karadeniz Turu
Kişi Başı Arayınız!..